Η εταιρεία μας, Σούλιου Αγγελική & ΣΙΑ Ε.Ε., δεσμεύεται να προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα των πελατών της και περιορίζεται μόνο στη νόμιμη διαχείριση αυτών. Η συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων γίνεται σύμφωνα με το Εθνικό (Ν.2472/1997 και συναφείς διατάξεις) και Ευρωπαϊκό Δίκαιο καθώς και τις σχετικές αποφάσεις της αρμόδιας αρχής και τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Προσωπικών  Δεδομένων ((ΕΕ) 2016/679) (GDPR).

  • Τo email που καταχωρείτε για να λαμβάνετε ενημερωτικά μηνύματα (newsletter) από το κατάστημά μας, δεν χρησιμοποιείται για άλλον σκοπό πέραν αυτού. Επιπλέον, ανά πάσα στιγμή έχετε την άνεση να αναθεωρήσετε την επιλογή σας να λαμβάνετε. Eπίσης, δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε διακριτικοί με την αποστολή email, με την έννοια ότι δεν θα ξεπερνούν το ένα/βδομάδα, μπορεί και αραιότερα.
  • Για τις ηλεκτρονικές παραγγελίες, έχουμε εφαρμόσει το πρωτόκολο SSL (Secure Sockets Layer), ενός από τα καλύτερα λογισμικά για ασφαλείς ηλεκτρονικές αγορές, που διασφαλίζει την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, κρυπτογραφόντας τα πριν την αποστολή τους μέσω διαδικτύου.
  • Προσωπικά δεδομένα που αφορούν πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες δε συλλέγονται ούτε αποθηκεύονται. Τα στοιχεία αυτά τηρούνται από την συνεργαζόμενη με την εταιρεία μας τράπεζα, την Alpha Bank, όπου σε δικό της ασφαλή διαδικτυακό τόπο πραγματοποιούνται οι σχετικές συναλλαγές.
  • Η παράδοση των παραγγελιών εκτός Αθήνας γίνεται από συνεργαζόμενες εταιρείες μεταφορών. Για το σκοπό αυτό η εταιρεία μας προωθεί τα απαραίτητα προσωπικά στοιχεία (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση αποστολής και τηλέφωνο) στις συνεργαζόμενες εταιρείες ώστε να είναι εφικτή η παράδοση των προϊόντων.
  • Σε περίπτωση που χρειαστείτε επανέκδοση παραστατικού, η παραλαβή του αντιγράφου θα γίνεται μόνο από το κατάστημά μας με την επίδειξη της ταυτότητάς σας. Η αποστολή δεν μπορεί να γίνει με email γιατί τα παραστατικά περιέχουν προσωπικά δεδομένα (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο κ.α.), τα οποία σεβόμαστε και διαφυλάττουμε. 
  • Η εταιρεία μας σε καμία περίπτωση δεν ενοικιάζει, πωλεί ή προωθεί προσωπικά δεδομένα σε οποιοδήποτε τρίτο. Εξαίρεση αποτελεί η περίπτωση ζήτησης πληροφοριών από δικαστικές ή άλλες αρμόδιες αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας.

Ο επισκέπτης του ηλεκτρονικού καταστήματος, μπορεί να περιηγηθεί σε αυτό χωρίς να δώσει προσωπικά στοιχεία ή άλλες πληροφορίες.