Οι αποστολές  παραγγελιών στη Αθήνα γίνονται Δευτέρα, Τετάρτη & Σάββατο 10.00-14.30 και Τρίτη, Πέμπτη & Παρασκευή 10.00-13.30 & 17.30-20.30 και πάντα μετά από τηλεφωνική επικοινωνία από τη μεριά μας.

Η αποστολή  προϊόντων με αξία >100ευρώ στην Αθήνα γίνεται από φορτηγό της εταιρείας μας και δεν επιβαρύνεται οικονομικά.

Στην περίπτωση ψυγείου-ντουλάπας,75άρη ψυγειοκαταψύκτη της Liebherr και γενικώς ψυγείο με πλάτος πάνω από 78εκ. δωρεάν παράδοση γίνεται μέχρι την είσοδο της πολυκατοικίας. Στο ενδεχόμενο  που πρέπει να ανέβει σε όροφο και δεν χωρά στο ασανσέρ, απαιτείται γερανός το κόστος του οποίου είναι 80ευρώ+ΦΠΑ, δηλαδή 98,40ευρώ, ποσό το οποίο καταβάλλεται στον χειριστή του γερανού. Εναλλακτικά και ο ίδιος ο παραλήπτης προγραμματίζει γερανό με δική του συνεννόηση.

Η αποστολή  προϊόντων με αξία<100ευρώ στην Αθήνα γίνεται από φορτηγό της εταιρείας μας και το κόστος μεταφοράς είναι 5 ευρώ.

Για περιοχές εκτός Αθήνας - εντός Αττικής καθώς και των υπολοίπων νομών της Ελλάδος, το κόστος αποστολής εμφανίζεται στο site μας, μέσα στο κάθε προϊόν, έπειτα από επιλογή του νομού και της περιοχής προορισμού του εκάστοτε προϊόντος.

Για τις περιοχές της Αττικής : Αίγινα, Αυλώνας, Ερυθρές, Κύθηρα-Αντικύθηρα, Μέθανα, Πόρος, Σπέτσες, Ύδρα καθώς και για όλους τους υπόλοιπους νομούς, η αποστολή προϊόντων εντός των αναγραφομένων στο site μας πόλεων, γίνεται με μεταφορική εταιρεία μέχρι το πεζοδρόμιο της δηλωμένης διεύθυνσης παράδοσης. Για τις περιπτώσεις εκτός των αναγραφομένων πόλεων, η παράδοση γίνεται  μέχρι τις αποθήκες της κοντινότερης πολης, απ'όπου γίνεται και η παραλαβή. Εξαίρεση αποτελούν οι περιπτώσεις για τις οποίες έχει γίνει κάποια άλλη συμφωνία (π.χ. για κατ'οίκον παράδοση). 

Επίσης, υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημά μας αφού έχουμε συνεννοηθεί και επιβεβαιώσει τη διαθεσιμότητα του προϊόντος (των προϊόντων) της παραγγελίας σας. Αν η παραγγελία σας είναι τηλεφωνική, το προϊόν δεσμεύεται για 2 εργάσιμες μέρες. Αν η παραγγελία ειναι ηλεκτρονική, το προϊόν δεσμεύεται για 4 εργάσιμες μέρες από τη μέρα αποστολής του email "έτοιμη για παραλαβή". Μετά το πέρας του διαστήματος αυτού, η παραγγελία ακυρώνεται, το προϊόν αποδεσμεύεται και επαναδιατίθεται προς πώληση. Εξαίρεση αποτελεί η περίπτωση που λάβουμε ειδοποίηση από τον πελάτη.

Όλα τα προϊόντα παραδίδονται εντός χρονικού διαστήματος μίας(1) έως δέκα(10) ημερών. Σε περίπτωση καθυστέρησης,  ενημερώνεστε τηλεφωνικά ή μέσω e-mail. Επίσης, υπάρχει δυνατότητα φύλαξης των προϊόντων σας μέχρι τον επιθυμητό από εσάς χρόνο παράδοσης, μετά από μερική ή ολική εξόφλησή τους.

Για oποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, παρακαλώ, επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210-9239749 ή στο email soulios@comelectric.gr.