9+1 λόγοι

  1. Ο καιρός άλλαξε, ο χειμώνας μπήκε κι έφερε μαζί  και τις βροχές.  Άντε ν’απλώσεις τα ρούχα στο μπαλκόνι, άντε να στεγνώσουν, άντε να τα μαζεύεις μέσα μη βραχούν άντε να τα ξαναπλώνεις...Ενώ με το στεγνωτήριο, άνετα κι απλά, τα βάζεις μέσα και σε λίγο είναι έτοιμα για τη ντουλάπα.

  2. Σε λίγο θα ξεκινήσουν και τα τζάκια κι όλη η μυρωδιά από τους καπνοδόχους θα απορροφάται από τα φρεσκοπλυμένα ρούχα σου! Ενώ αν είχες στεγνωτήριο;

  3. Μπορεί η μέρα να ‘ναι ηλιόλουστη και ν’αποφάσισες ν’απλώσεις τα ρούχα σου στον ήλιο για υγεία, όμως συμπτωματικά την ίδια μέρα μπορεί η από πάνω να έχει κέφι για νοικοκυριό και ν’αρχίσει να πλένει τέντες και μπαλκόνια και να τινάζει πατάκια και χαλάκια. Ε, με το στεγνωτήριο γλιτώνεις τις επιπτώσεις από το τίναγμα της από πάνω!

  4. Έχοντας αλλάξει οι καιρικές συνθήκες, όλα τα σπίτια λίγο-πολύ έχουν υγρασία γι’αυτό άλλωστε έχουν εκτιναχθεί οι πωλήσεις αφυγραντήρων στα ύψη. Γιατί, λοιπόν, να επιβαρύνεις το σπίτι με επιπρόσθετη υγρασία φέρνοντας  την απλώστρα με τα βρεγμένα ρούχα μέσα; Με το στεγνωτήριο δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα.

  5. Από το στεγνωτήριο τα ρούχα βγαίνουν αφράτα, αποστειρωμένα, απαλά και αν τα βγάλεις σχετικά γρήγορα μετά το τέλος στεγνώματος και τα διπλώσεις περιποιημένα, ειδικά πετσέτες, σεντόνια, πιτζάμες  κτλ. δεν θέλουν  ούτε σιδέρωμα!

  6. Πλέον, τα στεγνωτήρια δεν θεωρούνται ενεργοβόρες συσκευές μιας και υπάρχει πολύ μεγάλη ποικιλία με ενεργειακή σήμανση που εξασφαλίζει χαμηλή κατανάλωση ρεύματος.

  7. Η νοικοκυρά (κι ο νοικοκύρης βέβαια) δεν ξοδεύει τον χρόνο και την ενέργειά της(του) στη διαδικασία απλώματος-μαζέματος των ρούχων και στην  προαναφερθείσα ταλαιπωρία  τον χειμώνα, εξοικονομώντας έτσι προσωπικό χρόνο και διάθεση για τον εαυτό της(του) και αυτούς που αγαπά.

  8. Προέκυψε μια ξαφνική έξοδος και το αγαπημένο μπλουζάκι είναι στα άπλυτα. Ε, και τι έγινε; Το πλένεις, το στεγνώνεις και σε λίγο το φοράς! Απλά τα πράγματα με το στεγνωτήριο!

  9. Πόσες φορές τα τελευταία χρόνια οι νοτιάδες δεν έχουν φέρει σκόνη από την Αφρική; Πόσες φορές ανέβαλες το πλύσιμο, το άπλωμα, ξανάπλυνες φρεσκοπλυμένα κι απλωμένα ρούχα και ανάλωσες χρόνο και συζητήσεις στο θέμα αυτό με νεύρα και κούραση; Με το στεγνωτήριο τέτοια θέματα δεν υφίστανται γιατί όλα διευθετούνται  άνετα κι απλά.

  10. Kαι βεβαίως γιατί τα διαθέτουμε σε ασυναγώνιστες τιμές κι έτσι πιο εύκολα μπορείτε να αποκτήσετε το δικό σας.

  Να γιατί, λοιπόν, στεγνωτήριο!

  Να γιατί το στεγνωτήριο μπορεί να είναι πιο πολύτιμο και από το ίδιο το πλυντήριο!

   

  Υ.Γ.1. Δείτε Στεγνωτήρια εδώ & Πλυντήρια-Στεγνωτήρια (σε μία συσκευή) εδώ.

  Υ.Γ2. Να ξέρετε ότι υπάρχουν κάποια ειδικά φυλλαράκια που μπαίνουν στο στεγνωτήριο και αρωματίζουν και μαλακώνουν τα ρούχα απλοποιώντας ακόμα περισσότερο το σιδέρωμα.

   

Αποστολές για την Ελλάδα

Δωρεάν άνω των 100€ (σε Αθήνα)

100% ασφαλείς συναλλαγές

Visa / MasterCard

Τηλεφωνική εξυπηρέτηση

Καλέστε μας : 210 9239749

Ασυναγώνιστες Τιμές

Εκπτώσεις σε κορυφαία brands