TOYOTOMI TDE-16GA20 Sonzai Αφυγραντήρας

159,00€

έως 6 άτοκες δόσεις
Για το υπολογισμό του κόστους αποστολής, παρακαλώ επιλέξτε τον νομό σας:


και εν συνεχεία την περιοχή σας:

Διαθεσιμότητα: 4-10 μέρες

 
 
Κατάλληλος για χώρους έως 80τ.μ.
 
Αποστείρωση Αέρα UV : Είναι επιστημονικώς αποδεδειγμένο πως το υπεριώδες φως UV έχει τη σωστή ποσότητα ενέργειας η οποία της επιτρέπει να σπάει την μοριακή δομή των μικροοργανισμών. Οι μικροοργανισμοί όπως οι ιοί, τα μικρόβια, τα βακτήρια, οι μύκητες κλπ, περνούν από την υπεριώδη ακτινοβολία, εξουδετερώνεται ο πυρήνας τους σε κυτταρικό και γενετικό επίπεδο και καταστρέφονται.
 
Πολλαπλό σύστημα καθαρισμού:
  • Φίλτρο Triple Action 3 σε 1.
  • Catechin κατά των μικροβίων.
  • Silver Ion κατά των βακτηριών και των ιών.
  • Anion κατά των βακτηριών, των μικροβίων και των δυσάρεστων οσμών Κατά των βακτηρίων, μυκήτων, του στρες και της κούρασης.
  • Αντιβακτηριακό Προ Φίλτρο Υψηλής πυκνότητας Silver Ion Συγκρατεί τα μικροσωματίδια σκόνης και τη γύρη προσφέροντας φρέσκο αέρα στο χώρο ενώ ταυτόχρονα προστατεύει από τα βακτήρια.
 
Προεγκατεστημένο WiFi : Χρησιμοποιήστε την τεχνολογία για να δημιουργήσετε στο χώρο σας τις ιδανικές συνθήκες από απόσταση! Επιλέξτε όποια στιγμή επιθυμείτε από οπουδήποτε και εάν βρίσκεστε την ενεργοποίηση του αφυγραντήρας σας εύκολα μέσω του κινητού ή του tablet σας.
 
Οικολογικό Ψυκτικό Υγρό R290  : H TOYOTOMI πιστή στην οδηγία Eco Design για θέματα περιβάλλοντος και εξοικονόμησης ενέργειας, χρησιμοποιεί πλέον το οικολογικό ψυκτικό υγρό R290. Είναι απόλυτα φιλικό στο περιβάλλον και επιτυγχάνει υψηλότερα επίπεδα απόδοσης, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του προϊόντος.
 
Αντιδιαβρωτική προστασία Blue Fin : Ειδική επίστρωση στο στοιχείο της συσκευής διασφαλίζει επιπλέον αντι-διαβρωτική προστασία για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.
 
Αισθητήρας Υγρασίας μεγάλης ακρίβειας.
 
Ηλεκτρονική Ρύθμιση επιθυμητού ποσοστού υγρασίας : Επιλέξτε το επίπεδο υγρασίας στον χώρο σας βάσει των δικών σας αναγκών σας μέσω του ψηφιακού πίνακα λειτουργιών
 
Διπλό σύστημα συλλογής νερού:
  • Απευθείας συγκέντρωση στο δοχείο συλλογής νερού της συσκευής.
  • Μόνιμη σύνδεση στην αποχέτευση μέσω ειδικού σωλήνα.
 
Λειτουργία αυτόματης απόψυξης : Για περαιτέρω προστασία του συμπιεστή, η συσκευή ξεκινά αυτόματα λειτουργία απόψυξης όταν η θερμοκρασία χώρου είναι πολύ χαμηλή.
 
Λειτουργία AutoRestart : Μόλις επανέλθει το ρεύμα, η συσκευή ξεκινά αυτόματα την λειτουργία της.
 
Λειτουργία Lock : Δυνατότητα κλειδώματος των λειτουργιών της συσκευής προς αποφυγή άσκοπης χρήσης από μικρά παιδιά ή κατοικίδια.
 
Σύστημα ελέγχου κατά της υπερχείλισης νερού : Η συσκευή σταματά αυτόματα τη λειτουργία της όταν το δοχείου νερού γεμίσει ώστε να αποφευχθεί η υπερχείλιση νερού για την προστασία του χώρου σας.
 
Ηχητική και οπτική ειδοποίηση για το άδειασμα του δοχείου νερού : Ο έξυπνος αφυγραντήρας σας σας ειδοποιεί τόσο με ηχητικό όσο και με οπτικό σήμα πως το δοχείου νερού έχει γεμίσει και πρέπει να το αδειάσετε.
 
Αυτοδιαγνωστικό σύστημα βλαβών : Σύστημα ελέγχου κατά της υπερχείλισης νερού Η συσκευή σταματά αυτόματα τη λειτουργία της όταν το δοχείου νερού γεμίσει ώστε να αποφευχθεί η υπερχείλιση νερού για την προστασία του χώρου σας.
 
Σύστημα προστασίας του συμπιεστή :  Μετά από διακοπή ρεύματος, συνήθως η επαναφορά του γίνεται με υψηλή τάση. Αυτό μπορεί να προκαλέσει μεγάλη βλάβη στη συσκευή. Για αποτροπή τέτοιας πιθανής βλάβης, η συσκευή ξεκινά τη λειτουργία της 3’ μετά την επαναφορά του ρεύματος.
 
Ροδάκια & Πρακτική χειρολαβή : Για εύκολη μετακίνηση του αφυγραντήρα σας.
 
Εργονομική υποδοχή για την τακτοποίηση του φις του καλωδίου ρεύματος.
 
Μείωση του κόστους θέρμανσης : Κατά την λειτουργία του αφυγραντήρα η θερμοκρασία του χώρου αυξάνει έως 3oC. Περισσότερη ζέστη τον χειμώνα, χαμηλότερη κατανάλωση ρεύματος, εξοικονόμηση χρημάτων!
 
Σωλήνας αποστράγγισης για απ’ ευθείας σύνδεση στην αποχέτευση : Παρέχεται ειδικός σωλήνας για σύνδεση της συσκευής απευθείας στην αποχέτευση. Με αυτόν τον τρόπο γίνεται συνεχής αποστράγγιση του νερού από το δοχείο συλλογής νερού απευθείας στην αποχέτευση.
 

Δυνατότητα Αφύγρανσης  : 16lt/24h

Χωρητικότητα Δεξαμενής Νερού : 1,8Lt

Εύρος Ισχύος : 300 - 395 Watt

Επίπεδο Θορύβου : 43 - 47 Db

Χρονοδιακόπτης 

Τεχνολογία Αφυγραντήρα : Συμπιεστής

Συνδεσιμότητα :Wifi 

5 χρόνια εγγύηση

Αποστολές σε όλη την Ελλάδα

Δωρεάν άνω των 100€ (σε Αθήνα)


Είμαστε μέλος της euronics

Δύναμη για εμάς, Ασφάλεια για εσάς


Είμαστε επίσημος μεταπωλητής –

Εγγύηση επίσημων ελληνικών αντιπροσωπείων

Άνεση κι ευελιξία στην πληρωμή

Μετρητά, Κατάθεση, Κάρτα (χρεωστική/πιστωτική), Άτοκες δόσεις