Σκούπα-Ρομπότ Xiaomi MI ROBOT VACUUM EU (έως12άτοκες)

277,00€

έως 12 άτοκες δόσεις
Για το υπολογισμό του κόστους αποστολής, παρακαλώ επιλέξτε τον νομό σας:


και εν συνεχεία την περιοχή σας:

Διαθεσιμότητα: 4-10 μέρες

 
 

Σκούπα-Ρομπότ

Διαθέτει 12 διαφορετικούς αισθητήρες για να χαρτογραφήσει τους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού σου και να καθαρίζει την επιλεγμένη περιοχή βάση του χάρτη που έχει σχεδιάσει. 

Οι 3 επεξεργαστές της παρακολουθούν την κίνησή της σε πραγματικό χρόνο και υπολογίζουν τα δεδομένα με τη χρήση ειδικού αλγορίθμου εντοπισμού και χαρτογράφησης, προκειμένου να χαρτογραφήσουν το περίγραμμα του σπιτιού σου και να καθορίσουν τις βέλτιστες διαδρομές καθαρισμού.

Μέγιστη διάρκεια χρήσης: 2.5 ώρες

Σύνδεση με: Mi Home app

Χωρητικότητα κάδου (lt): 0.42

Πανίσχυρη

Εξαιρετικά ισχυρή απορρόφηση

Κινητήρας DC χωρίς ψήκτρες

Δυναμική πλευρική βούρτσα

Καθαρισμός γωνιών στα 10 χιλ.

 

Βολική

Μινιμαλιστικός σχεδιασμός

5200mAh μεγάλη μπαταρία

Απομακρυσμένος έλεγχος με App

Κατάσταση καθαρισμού σε πραγματικό χρόνο

 

Έξυπνος σχεδιασμός διαδρομής

Η Mi Robot Vacuum είναι μια εξαιρετικά έξυπνη συσκευή καθαρισμού με 12 διαφορετικούς αισθητήρες. Οι 3 επεξεργαστές της παρακολουθούν την κίνησή της σε πραγματικό χρόνο και υπολογίζουν τα δεδομένα με τη χρήση ειδικού αλγορίθμου εντοπισμού και χαρτογράφησης, προκειμένου να χαρτογραφήσουν το περίγραμμα του σπιτιού σας και να καθορίσουν τις βέλτιστες διαδρομές καθαρισμού.

 

Laser Distance Sensor (LDS) : Ο αισθητήρας απόστασης laser υψηλής απόδοσης επιτρέπει στο ρομπότ να σαρώνει το περιβάλλον του σε 360 μοίρες, 1800 φορές το λεπτό, με τον αλγόριθμο ταυτόχρονου εντοπισμού και χαρτογράφησης να χαρτογραφεί το εσωτερικό του σπιτιού σας, προσφέροντας σχεδιασμένες διαδρομές σε πραγματικό χρόνο, καθαρίζοντας τις γωνίες, αλλά και με δυνατότητα καθαρισμού σε σχήμα Ζ σύμφωνα με τη διαρρύθμιση του χώρου.

 

3 ανεξάρτητοι επεξεργαστές : Για μεγαλύτερη ακρίβεια η συσκευή ενσωματώνει 3 ειδικούς επεξεργαστές, για την επίτευξη κίνησης σε πραγματικό χρόνο, τον υπολογισμό της θέσης και τον προσδιορισμό των καλύτερων διαδρομών καθαρισμού. 

 

Σύστημα αισθητήρων υψηλής ευαισθησίας και ακριβείας : Το Mi Robot Vacuum χρησιμοποιεί συνολικά 12 αισθητήρες -συμπεριλαμβανομένου του αισθητήρα ραντάρ υπερήχων, αισθητήρα κλίσης, γυροσκόπιο και επιταχυνσιόμετρο- για να χαρτογραφήσει τους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού σας.

 

Καινοτόμος αλγόριθμος SLAM : Ο αλγόριθμος SLAM, επίσης γνωστός και ως "Simultaneous Localization And Mapping" χρησιμοποιείται στις ΗΠΑ από τα rovers της NASA, τα αυτοκινούμενα οχήματα της Google και άλλα projects υψηλής τεχνολογίας. Βάσει των δεδομένων ακριβείας που συγκεντρώνει το σύστημα των αισθητήρων, η σκούπα σχεδιάζει έναν χάρτη του δωματίου σε πραγματικό χρόνο, χαρτογραφώντας όλες τις άγνωστες περιοχές του χώρου, υπολογίζοντας ταυτόχρονα τη βέλτιστη διαδρομή καθαρισμού.

 

10 χιλιοστά απόσταση για καθαρισμό γωνιών : Χάρη στον αισθητήρα τοίχου, το ρομπότ διατηρεί απόσταση 10 χιλιοστά από τους τοίχους, ώστε η πλευρική βούρτσα να καθαρίσει αποτελεσματικά τις γωνίες.

 

Έξυπνο και κομψό : Με κομψή εμφάνιση σε λευκό χρώμα, το ρομπότ αποτελείται από 7 διαφορετικά τμήματα. Το κάλυμμα κατεργασίας IMR, το υψηλής αντοχής υλικό ABS και η ειδικής επεξεργασίας βάση και πλευρά, διασφαλίζουν την άψογη λειτουργία της συσκευής.

 

5200mAh μπαταρία υψηλής χωρητικότητας : Το ρομπότ ενσωματώνει μπαταρία ιόντων λιθίου 5200mAh που εγγυάται καθαρισμό 2,5 ωρών σε πλήρη φόρτιση. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το ηλεκτρικό φορτίο. Το ειδικά σχεδιασμένο σύστημα φόρτισης CC και CV διασφαλίζει ότι ο χρόνος ζωής της μπαταρίας φτάνει και τα 2 χρόνια.

 

Εγγύηση ασφάλειας : Η μπαταρία διαθέτει κάλυμμα από ανοξείδωτο ατσάλι και προστασία PTC / CID. Η μπαταρία και ο προσαρμογέας χρησιμοποιούν κορυφαίο τσιπ ελέγχου απόδοσης φόρτισης-εκφόρτισης και είναι εξοπλισμένα με πολλαπλές προστασίες, διασφαλίζοντας τη μακροπρόθεσμη και ασφαλή χρήση της μπαταρίας.

 

Αυτόματος έλεγχος με App

Το ρομπότ συγχρονίζεται επιπλέον με το Mi Home APP, επιτρέποντάς σας να ενεργοποιήσετε και να ελέγχετε από απόσταση τη συσκευή, να βλέπετε τη λειτουργία σε πραγματικό χρόνο, να αλλάξετε τις λειτουργίες καθαρισμού και να ρυθμίσετε αυτόματα χρονοδιαγράμματα.

 

Εικονικός τοίχος, ασφαλέστερο φράγμα προστασίας

Ο εικονικός τοίχος Mi, με 25 χιλιοστά πάχος και 2 χιλιοστά ύψος, μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε στο σπίτι, οπότε το ρομπότ θα τον αναγνωρίσει και δεν θα επιχειρήσει να τον περάσει.

 

2 χρόνια εγγύηση (τηλέφωνο αντιπροσωπείας:2119991260)

 

 

 

 

Αποστολές σε όλη την Ελλάδα

Δωρεάν άνω των 100€ (σε Αθήνα)


Είμαστε μέλος της euronics

Δύναμη για εμάς, Ασφάλεια για εσάς


Είμαστε επίσημος μεταπωλητής –

Εγγύηση επίσημων ελληνικών αντιπροσωπείων

Άνεση κι ευελιξία στην πληρωμή

Μετρητά, Κατάθεση, Κάρτα (χρεωστική/πιστωτική), Άτοκες δόσεις