Samsung WW10N642RPW Πλυντήριο ρούχων (10kg,A+++)

570,00€

έως 4 άτοκες δόσεις
Για το υπολογισμό του κόστους αποστολής, παρακαλώ επιλέξτε τον νομό σας:


και εν συνεχεία την περιοχή σας:

Διαθεσιμότητα: 4-10 μέρες

 
 

Xωρητικότητα : 10κιλά

Αddwash: Πρόσθετο πορτάκι πάνω στην κυρίως πόρτα μέσω του οποίου, κατά τη διάρκεια της πλύσης, μπορούμε να προσθέσουμε ρούχα που ξεχάστηκαμε να βάλουμε από την αρχή.

Βοηθός πλύσης με τη δύναμη της Τεχνητής Νοημοσύνης Q-rator : Χρησιμοποιήστε το πλυντήριο πιο εύκολα και αποτελεσματικά. Το έξυπνο σύστημα διαχείρισης Q-rator βελτιώνει την απόδοση χρησιμοποιώντας δεδομένα από τις αλληλεπιδράσεις των χρηστών. Το ‘Laundry Recipe - Βοηθός Πλύσης’ συνιστά τους καλύτερους κύκλους πλύσης. Το ‘Laundry Planner-Προγραμματισμός Πλύσης’ βελτιστοποιεί το πρόγραμμα πλύσης. Το ‘HomeCare Wizard-Βοηθός Επίλυσης Προβλημάτων’ επιτρέπει την απομακρυσμένη αντιμετώπιση προβλημάτων.

Χωρέστε περισσότερα, λιγότερες πλύσεις : Περιορίστε τη συχνότητά χρήσης του πλυντηρίου σας - εξοικονομώντας χρόνο, κόπο και νερό. Μια μεγάλη χωρητικότητα 10 κιλών σας επιτρέπει να πλένετε μεγάλη ποσότητα ρούχων σε μία μόνο πλύση και μπορείτε να συμπεριλάβετε ακόμη και πραγματικά μεγάλα αντικείμενα.

Ισχυρές φυσαλίδες Eco Bubble™  : Η τεχνολογία Eco Bubble™ παρέχει ισχυρό καθαρισμό, ακόμη και σε χαμηλές θερμοκρασίες. Το απορρυπαντικό μετατρέπεται σε φυσαλίδες, έτσι ώστε να διαπερνά γρήγορα το ύφασμα και να αφαιρεί τη βρωμιά εύκολα, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει το χρώμα και την υφή του και εξοικονομεί ενέργεια.

Γρήγορη Πλύση σε 59 λεπτά Super Speed : Ο κύκλος Super Speed ολοκληρώνει την καθημερινή σας πλύση σε μόλις 59 λεπτά. Χρησιμοποιεί την τεχνολογία Speed Spray για να ξεπλύνει τα ρούχα πιο δυνατά και επιταχύνει την ταχύτητα περιστροφής για να ολοκληρώσει το πλύσιμο σε μόλις 59 λεπτά.

Eco Drum Clean + : Κρατήστε το πλυντήριό σας υγιεινά καθαρό, ενώ παραμένετε φιλικοί προς το περιβάλλον. Το Eco Drum Clean+ αφαιρεί τη βρωμιά και το 99,9% των βακτηρίων που προκαλούν οσμές από τον κάδο και το λάστιχο στεγανοποίησης της πόρτας. Χρησιμοποιεί εμποτισμό, παλμική κίνηση και περιστροφή υψηλής ταχύτητας, χωρίς απορρυπαντικό. Και σας ενημερώνει όταν χρειάζεται καθαρισμό

Εντατικό καθάρισμα Bubble Soak : Κρατήστε τα ρούχα σας πεντακάθαρα, όσο και αν λερωθούν. Με το πάτημα ενός κουμπιού η λειτουργία Bubble Soak βοηθά να αφαιρεθεί μια μεγάλη ποικιλία από επίμονους λεκέδες, όπως το αίμα. Τα ρούχα μουλιάζουν μέσα σε δραστικές φυσαλίδες, έτσι κάθε βρωμιά και λεκές χαλαρώνει και μπορεί να αφαιρεθεί πολύ πιο αποτελεσματικά

Λιγότερος θόρυβος & ενέργεια Digital Inverter Technology : Απολαύστε καλύτερη ενεργειακή απόδοση, λιγότερο θόρυβο και μακροχρόνια απόδοση. Η Τεχνολογία Digital Inverter χρησιμοποιεί ισχυρούς μαγνήτες για πιο αθόρυβη και πιο δυνατή απόδοση, αλλά καταναλώνει λιγότερη ενέργεια από ένα κινητήρα γενικής χρήσης. Παρέχει εξαιρετική ανθεκτικότητα*, με εγγύηση 10 ετών.

Χρώμα συσκευής: Λευκό

Πόρτα: Crystal Gloss

Οθόνη: D.LED

Κλάση ενεργειακής απόδοσης: A+++

Κατανάλωση ενέργειας (ετήσια): 142

Κατανάλωση νερού (ετήσια): 11000 L

Αποδοτικότητα περιστροφής στο στύψιμο: A

Επίπεδο θορύβου (πλύση): 49 dB

Επίπεδο θορύβου (στύψιμο): 73 dB

Σωλήνας με σύστημα aqua stop

Αφαίρεση επίμονων λεκέδων (Bubble Soak)

Eco Bubble

Κεραμική αντίσταση

Κλείδωμα ασφαλείας για παιδιά

Καθυστέρηση λήξης

Εύκολο σιδέρωμα

Αισθητήρας διαρροής νερού

Κινητήρας: DIT

Γρήγορο πλύσιμο

Διάγνωση προβλημάτων (Smart Check)

Έξυπνος έλεγχος (Smart Control)

Ταχύτητα περιστροφής στο στύψιμο:1400 σ.α.λ.

Super Speed

15' Γρήγορη πλύση

Επιπλέον πρόγραμμα: e-Βαμβακερά, Super Speed

Αποστράγγιση/Στύψιμο

Καθαρισμός Κάδου Eco+

Λίστα επιλογών : Πρόπλυση, Εντατική πλύση

Αδιάβροχα ρούχα

Ξέβγαλμα + Στύψιμο

Super Eco Wash

Διαστάσεις (ΠxΥxΒ): 666x890x697 mm

Αποστολές σε όλη την Ελλάδα

Δωρεάν άνω των 100€ (σε Αθήνα)


Είμαστε μέλος της euronics

Δύναμη για εμάς, Ασφάλεια για εσάς


Είμαστε επίσημος μεταπωλητής –

Εγγύηση επίσημων ελληνικών αντιπροσωπείων

Άνεση κι ευελιξία στην πληρωμή

Μετρητά, Κατάθεση, Κάρτα (χρεωστική/πιστωτική), Άτοκες δόσεις