Σύστημα σιδερώματος Philips GC9660/30 (έως12άτοκες)

309,00€

έως 12 άτοκες δόσεις
Για το υπολογισμό του κόστους αποστολής, παρακαλώ επιλέξτε τον νομό σας:


και εν συνεχεία την περιοχή σας:

Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας

Perfect Care Elite Plus με έξυπνο σύστημα αυτόματης ενεργοποίησης ατμού Dynamic Q σε κάθε κίνηση και τεχνολογία optimalTEMP χωρίς ρύθμιση θερμοκρασίας, εγγυημένα και χωρίς καψίματα!!

Πίεση 7,5 bar

Ατμός 155γρ/λεπτό

Βολή ατμού έως και 520 γρ.

Αποσπώμενο δοχείο νερού 1,8 λίτρων

Τεχνολογία OptimalTEMP : Έξυπνο αυτόματο σύστημα ατμού : Τεχνολογία OptimalTEMP, δεν απαιτούνται ρυθμίσεις θερμοκρασίας : Σιδερώνετε τα πάντα, από τζιν μέχρι μεταξωτά, χωρίς να ρυθμίζετε τη θερμοκρασία. Χάρη στην τεχνολογία OptimalTEMP, δεν απαιτούνται επιλογές ή ρυθμίσεις. Έτσι, δεν χρειάζεται πλέον να χωρίζετε από πριν τα ρούχα ή να περιμένετε να ζεσταθεί και να κρυώσει το σίδερο. Είστε έτοιμοι για όλα τα υφάσματα, ανά πάσα στιγμή

Χωρίς καψίματα – εγγυημένα : Χάρη στην τεχνολογία OptimalTEMP, εγγυόμαστε ότι αυτό το σίδερο δεν θα προκαλέσει ποτέ καψίματα σε οποιοδήποτε ύφασμα που σιδερώνεται. Μπορείτε ακόμα και να το αφήσετε με την πλάκα στραμμένη στα ρούχα ή στη σιδερώστρα. Τέλος στα καψίματα, τέλος στις γυαλάδες. Εγγυημένα.

Πανίσχυρος ατμός για τέλεια αφαίρεση των τσακίσεων : Η ισχυρή και συνεχής παροχή ατμού αντιμετωπίζει ακόμα και τα πιο χοντρά υφάσματα με ευκολία. Δείτε τις επίμονες τσακίσεις να εξαφανίζονται με μια επιπλέον βολή ατμού στα σημεία που είναι απαραίτητο. Αυτή η επιπλέον βολή ατμού είναι ιδανική για κάθετο σιδέρωμα, για να φρεσκάρετε τα ρούχα και τις κουρτίνες.

Αυτόματο αυτόματο σύστημα ατμού για γρηγορότερο, ευκολότερο σιδέρωμα : Ο έξυπνος αισθητήρας DynamiQ μας γνωρίζει ακριβώς πότε και πώς κινείται το σίδερο, παρέχοντας ισχυρή βολή ατμού όπου το χρειάζεστε περισσότερο - για ευκολότερο σιδέρωμα και γρηγορότερα αποτελέσματα.

Ελαφρύ σίδερο με άνετη λαβή : Το σίδερο είναι απίστευτα ελαφρύ και άνετο στο χειρισμό, γλιστράει εύκολα, μειώνοντας την καταπόνηση του καρπού σας. Χάρη στο ελάχιστο βάρος τους, είναι επίσης εύκολο και αποτελεσματικό για κάθετο σιδέρωμα σε κουρτίνες και κρεμασμένα ρούχα.

Πλάκα T-ionicGlide, απόλυτη ολίσθηση και αντοχή : Η πλάκα T-ionicGlide είναι η καλύτερη πλάκα για απόλυτη απόδοση ολίσθησης και μέγιστη αντοχή στις γρατσουνιές. Η βάση της από ανοξείδωτο χάλυβα βάση είναι δύο φορές πιο σκληρή από μια κανονική βάση από αλουμίνιο και η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας επίστρωση 6 στρώσεων με προηγμένη στρώση τιτανίου γλιστράει εύκολα, για τα γρηγορότερα αποτελέσματα που έχετε δει ποτέ.

Απλό και αποτελεσματικό σύστημα αφαλάτωσης για απόδοση μεγάλης διάρκειας : Η τακτική αφαλάτωση προστατεύει το σίδερο, παρατείνει τη διάρκεια ζωής του και εξασφαλίζει την καλύτερη απόδοση ατμού. Το αποκλειστικό σύστημα Easy De-Calc Plus συλλέγει συνεχώς τα άλατα, με μια ενδεικτική λυχνία και ένα ηχητικό σήμα που σας ειδοποιούν πότε χρειάζεται άδειασμα. Απλώς αφαιρέστε την τάπα και αφήστε να τρέξει το νερό και τα σωματίδια αλάτων.

Αυτόματη διακοπή λειτουργίας όταν το σίδερο παραμείνει αφύλακτο : Η αυτόματη διακοπή λειτουργίας απενεργοποιεί αυτόματα το σίδερο με γεννήτρια ατμού εάν δεν έχει χρησιμοποιηθεί για λίγα λεπτά. Έτσι, εξοικονομείτε ενέργεια και έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

Κλείδωμα μεταφοράς για ασφαλή και εύκολη μεταφορά: Κλειδώστε το σίδερο με ασφάλεια στη βάση, για εύκολη μεταφορά στο σπίτι και για να μειώσετε τον κίνδυνο ακούσιας επαφής με την καυτή πλάκα του σίδερου.

Εξοικονόμηση ενέργειας με τη λειτουργία ECO : Εξοικονομήστε ενέργεια και απολαύστε τα ίδια εκπληκτικά αποτελέσματα. Η λειτουργία ECO μειώνει την κατανάλωση ενέργειας για τα ρούχα που χρειάζονται λιγότερο ατμό.

Μεγάλη αποσπώμενη δεξαμενή νερού για εύκολο γέμισμα : Το διαφανές δοχείο 1,8 λίτρων σάς παρέχει έως και 2 ώρες συνεχούς χρήσης. Όταν το δοχείο νερού αδειάσει, θα ειδοποιηθείτε από την ενδεικτική λυχνία, ώστε να το ξαναγεμίσετε εύκολα ανά πάσα στιγμή στη βρύση από το μεγάλο άνοιγμα γεμίσματος.

Ανεξάρτητα δοκιμασμένο και εγκεκριμένο : Η σφραγίδα έγκρισης της Woolmark Gold εξασφαλίζει ότι το προϊόν είναι ασφαλές για χρήση στα μάλλινα. Τα ατμοσίδερα με τεχνολογία OptimalTEMP είναι τα πρώτα και μοναδικά σίδερα, από οποιαδήποτε μάρκα, που κατάφεραν να κερδίσουν αυτό το επίπεδο πιστοποίησης.

Αποσπώμενο δοχείο νερού 

Χωρητικότητα δεξαμενής νερού 1800 ml

Κλείδωμα μεταφοράς Για μεταφορά και ασφάλεια

Βάρος σίδερου 0,8 κ.

Αφαίρεση αλάτων και καθαρισμός Easy De-calc Plus

Αυτόματη απενεργοποίηση ασφαλείας Ναι

Αυτόματος αισθητήρας ατμού: Ναι

Κυκλωνικός θάλαμος ατμού: Ναι

Για όλα τα υφάσματα που σιδερώνονται: Ναι

Χωρίς καψίματα: Ναι

Δεν απαιτείται ρύθμιση θερμοκρασίας: Ναι

Τεχνολογία OptimalTEMP: Ναι

Επεξεργαστής έξυπνου ελέγχου: Ναι

DynamiQ: Ναι

Αφαίρεση αλάτων και καθαρισμός: Easy De-calc Plus

Υπενθύμιση αφαίρεσης αλάτων: Φωτειν

Αποθήκευση σωλήνα: Χώρος αποθήκευσης σωλήνα

Μέγεθος και βάρος

Διαστάσεις προϊόντος (ΠxΥxΒ): 23,3 x 28,5 x 45,3 εκ.

Συνολικό βάρος με τη συσκευασία: 7,3 κ.

Βάρος σίδερου: 0,8 κ.

Βάρος σίδερου + βάσης: 5,1 κ.

 

 

Αποστολές σε όλη την Ελλάδα

Δωρεάν άνω των 100€ (σε Αθήνα)


Είμαστε μέλος της euronics

Δύναμη για εμάς, Ασφάλεια για εσάς


Είμαστε επίσημος μεταπωλητής –

Εγγύηση επίσημων ελληνικών αντιπροσωπείων

Άνεση κι ευελιξία στην πληρωμή

Μετρητά, Κατάθεση, Κάρτα (χρεωστική/πιστωτική), Άτοκες δόσεις